de-oliebaron-treatments-mahayana

Mahayana treatment

Waar komt het vandaan
Deze treatment vindt zijn oorsprong in misschien wel één van de meest verrassende landen uit de Himalaya, het land Bhutan. Door de inwoners zelf liefkozend Mahayana genoemd, ligt hoog in de bergen, verscholen tussen China en India. In de mooie valleien staan kleine, paarse bloemetjes slechts 1 week per jaar in bloei en verspreiden een zoete, lenteachtige geur. Doordat het tot een aantal jaar geleden gesloten was voor buitenlanders, zijn de oude, mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.

In Bhutan werd geluk, liefde en voorspoed heel belangrijk gevonden. Om dit tijdens de reis door de monniken naar de tempels af te dwingen, werden zoveel mogelijke mystieke gebruiken en rituelen toegepast. Hierbij gebruikt(e) men gebeds-molens en vlaggen, tevens manistones (Hotstones).

In de behandeling worden de oude rituelen in een nieuw jasje gestoken. Dit wordt gedaan door het reinigingsritueel met Hotstones na te bootsen. Tevens om de geur van de valleien te vertalen in de geur van lila hyacinten en de kruidige ondertoon van musk en sandelhout.

Hoe werkt het
Deze lichaamsbehandeling bevat een reiniging met foam op basis van Aloë Vera en warme stenen. Tevens wordt er bij de massage gebruik gemaakt van deze warmtebron. Afhankelijk van de tijdsduur kan een lichaamspakking en/of scrub ook deelmaken van deze treatment.

Voor wie geschikt
Voor iedereen die van een combinatie houdt van massage, scrub en warme compressen.

Niet geschikt voor
Zwangeren

Tarieven
Voor 30 min.: € 30,00
Voor 60 min.: € 55,00
Voor 90 min.: € 75,00

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke treatment en droom mee naar het bijzondere Bhutan!