Mahayana treatment

Deze treatment vindt zijn oorsprong in misschien wel één van de meest verrassende landen uit de Himalaya, het land Bhutan. Door de inwoners zelf liefkozend Mahayana genoemd, ligt hoog in de bergen, verscholen tussen China en India. In de mooie valleien staan kleine, paarse bloemetjes slechts 1 week per jaar in bloei en verspreiden een zoete, lenteachtige geur. Doordat het tot een aantal jaar geleden gesloten was voor buitenlanders, zijn de oude, mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.

Ceylon treatment

Neem uzelf even mee naar dit prachtige groene eiland, waar de mooie samensmelting van culturen en gebruiken alleen maar evenwicht, rust en reinheid uitstralen. Droom even weg naar de mooie grottempels in Dambulla en geniet van de verborgen, authentieke weldaad van het mooie Ceylon.

Uyuni treatment

Deze lichaamsbehandeling vindt zijn oorsprong in Bolivia, in het Andesgebergte, op de Salar de Uyuni. Dit is een eindeloos grote zoutvlakte op 3500 meter hoogte, Na het regenseizoen, als het regenwater de omliggende meren heeft gevuld en uiteindelijk doet overstromen, loopt de Salar de Uyuni ook onder water. Het regenwater bevat o.a. natrium en lithium. Het water verdampt weer, maar de mineralen blijven achter, zo wordt de zoutvlakte in stand gehouden.