Over mij

Mijn naam is Thessa Delfos, 53 lentes jong, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseuse. Mijn roots in Hazerswoude, al jaren wonend in Koudekerk aan de Rijn.

Mijn carrière ooit begonnen met een diploma voor de Havo, kapper en schoonheidsspecialiste.  Voor verschillende bedrijven in de uiterlijke verzorging gewerkt, totdat ik mijn eigen Beautystudio (Cleopatra) oprichtte. De klant kon bij mij terecht voor een schoonheidsbehandeling, massage en een zonnebanksessie. Tegelijkertijd mijn massagekennis uitgebreid, met voetreflex-, shiatsu- en polariteitmassage.

Na bijna 10 jaar was ik genoodzaakt, mijn salon te stoppen en ben ik in de administratieve wereld terechtgekomen. Als administratief/financieel medewerker maakte ik 3 reorganisaties mee en merkte ik dat ik mijn passie mistte.

Vanaf februari 2018 tot en met april 2019 was ik werkzaam bij het Elysium, het Wellness resort in Bleiswijk en daar heb ik mijn weg in de massagewereld helemaal teruggevonden.

Ik zeg altijd dat ik het mooiste beroep heb wat je maar kan wensen. Mensen een goed gevoel geven, hun pijnlijke spieren verzachten en een aandeel hebben in iemands zijn stressvermindering. Want naast dat het je een gevoel van well-being geeft, doet massage nog veel meer. Dat kun je teruglezen in mijn stuk, “Waarom een massage” en in “Stevig of zacht masseren”. In mijn salon kun je terecht voor meerdere massages, zie “Massages”. Tevens begin ik met drie speciale treatments, zie Treatments, waar je voor even in een totaal andere wereld waant. Ze voeren je terug naar het oude Bhutan, Ceylon en Bolivia. De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven.

Wilt u liever komen voor een gezichtsbehandeling dan heb ik daar verschillende keuzes in. Een behandeling met het merk Naobay, een product van 100% pure, zuivere en natuurlijke ingrediënten, tevens vrij van toxische stoffen als parabenen, siliconen en PEC’s. Of u kiest voor een behandeling met Aromatherapie, waarbij er niet alleen op de soort huid wordt gericht, maar ook op het geestelijk gedeelte. Beide heerlijke behandelingen met producten die een weldaad zijn voor de huid!