Gezichtsbehandelingen

Kijk bij reserveringen voor de verschillende gezichtsbehandelingen en de prijzen!

Mijn gezichtsbehandelingen doe ik met het merk NAOBAY, betekend Natural And Organic Beauty For You of met Aromatherapie.

Naobay is een mooi product wat bij een ambachtelijke familiebedrijf uit het spaanse Valencia vandaan komt. Het bestaat uit 100% pure, zuivere, natuurlijke ingredienten,  tevens is het vrij van toxische stoffen of andere ingredienten, zoals parabenen, siliconen of PEG’s, die schadelijk kunnen zijn voor de huid. De produkten voor verschillende huidtypes zijn een mix van actieve, organische olien afkomstig van Argan, Olijven, Zoete amandelolie, Advocado, Rozenbottel en plantenextracten. De hoofdingredienten uit plantenextracten als Aloe-Vera, Kamille, Chufa melk, Goji en Gotu Kola. Alles uit de biologische landbouw, waarbij strenge voorschriften gelden voor het milieu en dierenwelzijn. De produkten sluiten de huid niet af, zodat de huid kan blijven ademen en het de zuurstof krijgt die het nodig heeft. De geuren zijn zacht, natuurlijk en maakt de beleving compleet. De prachtige design verpakkingen zijn 100% BIO-afbreekbaar en zonder chemische toevoegingen. De doppen zijn gemaakt van hout uit de lokale afvalindustrie. Helemaal af is de aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding voor iedere huid, inclusief mannen- en babyhuid.

Een speciale lijn is de NAOBAY DETOX , deze pakt het zogenaamde stadssyndroom aan. Syndroom wat veroorzaakt wordt door oxiderende stoffen als luchtvervuiling, vrije radicalen, airconditioning en uv-stralen. Deze lijn gaat de gespannen kenmerken, zoals een vermoeide blik, verstopte porien, een doffe teint enz. tegen. De 20 werkzame bestanddelen en 11 biologische olien zijn strategisch gecombineerd en zorgen overdag voor een optimale bescherming.

Wat onlosmakend verbonden is met de huid is ‘the mind’, daarom heb ik ervoor gekozen om ook de behandeling met Aromatherapie weer aan te bieden. Met de essentiële oliën die hierbij worden gebruikt werk je niet alleen huidgericht maar ook op de mentale gesteldheid of lichamelijke klachten. Stress, verkoudheid of bijv. hormonale klachten er is altijd een olie die daarbij past. De aroma wordt gebruikt in het dampapparaat, massagemiddel en het masker.

EEN TOTALE BELEVENIS DUS VOOR HUID EN MIND.